Üzleti konzultáció

Egy támogató partner a vállalatirányításban

Cégvezetőként rendkívül fontos számodra a céged, a víziód, a csapatod, és, hogy együtt, hogyan érhettek célba. Minden nap azon dolgozol, hogy az egész cégedben mindenki kiegyensúlyozottan, jobb körülmények között végezhesse a munkáját és még több ügyfélt szolgálhassatok ki.

De vajon Veled ki foglalkozik?

Egy külső, tapasztalt szakértői szempár jól jön időről időre, főleg, ha olyan nagy és felelősségteljes feladatokról van szó, mint egy teljes vállalat vagy intézmény irányítása.

Valljuk be, minél magasabbra jutunk, annál kevesebben állnak mellettünk és annál kevesebben értenek meg.

És néha jól jön egy olyan hozzánk hasonló, magas szinten dolgozó szakember véleménye, külső meglátása, akivel megoszthatjuk a kételyeket, gondolatokat, víziókat – egy megbízható külsős személy, akivel megoszthatjuk a vezetéssel járó kihívásokat.

Az alkalmazottaink nem biztos, hogy minden egyes döntésünk gyökerét értik, vagy értékelik, akkor sem, ha ezt megfelelően kommunikáljuk feléjük. Ők egymás között könnyen megbeszélhetik a dolgokat, akár a céges problémákat is és panaszkodhatnak a főnökről is.

De Te, mint cégvezető, főnök nélkül, milyen szakmailag releváns és pozitív, építő személlyel tudod megosztani őszintén a szakmai problémáidat?

Vállalatvezetési tanácsadónk tanácsait többek között fogadta már meg Fortune 500 cég tulajdonosa, nagy nemzetközi piacra törő hazai cég vezetője és nagyvállalatok pénzügyi igazgatója is. Egy szó, mint száz, bízhatsz Ivánban és a tudásában is.

Kérj egy időpontot, és nézd meg,
hogy egy hullámhosszon vagytok-e.

Üzleti konzultációs folyamatunk lépései

Feltérképezés, értékesítési audit és piackutatás
Személyre szabott üzleti konzultáció
Teljes üzleti terv és stratégia

Egy-egy területre kiterjedő, vagy akár teljeskörű stratégiai tanácsadás

Az egész tervet kivitelezzük, ha szeretnéd

Marketing terv
Kampány stratégia
Rendezvény marketing
Keresőoptimalizálás
Leadgenerálás
Inbound marketing
Beszéljünk róla

Legyen céged következő sikertörténetünk!

Számtalan különböző területen működő és különböző méretű cégnek segítettünk már a világ számos pontján sikereket és magas hozamokat elérni.