Úgy érzed nem úgy mennek a dolgok, mint régen?

 

Ami eddig bevált már nem működik? A létező összes családtagod, barátod, ismerősöd, sőt az ő ismerőseik is volt már az ügyfeled? Emiatt akadozik vagy teljesen elmarad a forgalom? Már minden létező szemszögből rákerestél a megoldásra, és fel-felbukkant a ‘marketing audit’ kifejezés, de azt se tudod hogy kezdj neki?

 

Az Ivanka Digital azért van, hogy segítsen!

 

Felismerted a problémát, és mi adjuk a megoldást:

 

 

MARKETING AUDIT!

 
 

Mikor van szükséged auditra?

-Csökken vagy elmarad az új ügyfelek áramlása

-A régi ügyfelek sem térnek vissza

 

-Akadoznak a bevételeid

-Megszűnik vagy csökken az organikus forgalmad

-Többet kell költened hirdetésekre – amik így sem sikeresek

 

-Kevesebb olvasója van a blogodnak

-Egyáltalán nem, vagy csak lassan növekszik a követőid száma

 
 

Teljesen érthető, ha a vállalkozásod vezetése mellett nem jut idő a fejlesztésekre vagy az ellenőrzésre sem. Mindent nem lehet egyszerre! Nehéz is tartani a lépést a folyton változó algoritmusokkal és trendekkel – cégvezetőként nem feltétlenül erre szerződtél. Arról nem is beszélve, hogy az ember a saját teremtményét (a cégét) nem mindig tudja objektívan szemlélni. Nem biztos, hogy felismered vagy beismered az esetleges hibákat. Ezért jó, ha van egy objektív szemlélő.

 

Milyen területeken várhatsz javulást az audit segítségével?

Marketing stratégia/terv kialakítás

Weboldal elemzés és optimalizálás

Arculat készítés

Értékesítési tölcsér, ügyfélgondozási terv létrehozás

Tartalommarketing megtervezése

Közösségi média

PPC hirdetés

PR

 

Egy jól megcélzott marketing stratégiával csodákat lehet elérni – de ezt Te is tudod! Viszont ezt a tervet újra és újra felül kell vizsgálni, hiszen a piaci viszonyok, trendek változnak.

 

Mi az audit folyamata?

  • Felveszed velünk a kapcsolatot itt! A jelentkezés során megfogalmazod, hogy milyen problémákat tapasztalsz és miben szeretnéd kérni a segítségünket.
  • Mi átnézzük a jelentkezésedet, a céged helyzetét, és elkezdjük az auditot. Ez kb. egy hetet fog igénybe venni. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot.
  • Egyeztetünk egy időpontot a kapott eredmények kiértékelésére.
  • A megbeszélt időpontban megtárgyaljuk, melyek a korrekcióra szoruló területek, és építő jellegű javaslatokat teszünk a weboldaladdal, a márkád arculatával, és a marketing stratégiáddal kapcsolatban. A találkozó végén az auditról szóló dokumentumot is megkapod.
  • Reményeink szerint ezután elkezdjük a közös munkát.
 

Vállalkozásod széles körű elemzése után testre szabott javaslatokat adunk, amivel maximalizálhatod a lehetőségeidet. A céged számára legmegfelelőbb csatornákon és eszközökkel folytatjuk a további munkát.

 

Miért válaszd az Ivanka Digitalt?

“Az Ivanka Digitalban megtaláltuk azt, amit eddig évekig kerestünk: gyors, pontos, eredményes marketing kivitelezőt. Bárkinek szívesen ajánlom.” – Bodnár László, üzletfejlesztési igazgató, @Bodnár és Társa

“Rekord megtérülést értünk el az Ivanka Digital csapatával, örömmel dolgozunk velük együtt.” – Sam Jenkins, operatív igazgató, @Ahoy! Berlin

“Ha partnert keresel Budapesten vagy Magyarországon, akkor nincs jobb ember, mint Iván. Tele van energiával, mindig tervez valamit, és sikerre visz dolgokat. Nagyon jó volt vele és csapatával dolgozni.” – Stefan Repin, társalapító, @SAPNET

 
 

Ne maradj le!

Ha december 31-ig veszed igénybe a marketing audit szolgáltatásunkat, akkor csupán 99.000 forintért (+ÁFA) tudod megtenni!*

 

*Január elsejétől az ára 149.000 forint!

 

Mit fogsz tapasztalni a marketing audit után?

 

Nagyobb bevételt

 
 
 

Alacsonyabb hirdetési költséget

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Több online érkező érdeklődőt

 
 
 

Nagyobb organikus elérést a tartalmaidnak

 
 

Követőket/közönséget