Zavar van az erőben?

Az eddig jól bevált marketing technikák már nem működnek úgy mint régen? Az összes ismerősöd ismerősének a kolis szobatársának a keresztanyja volt már az ügyfeled? Emiatt akadozik vagy teljesen elmarad a forgalom? Már minden létező szemszögből rákerestél a megoldásra, és fel-felbukkant a ‘marketing audit’ kifejezés, de azt se tudod hogy kezdj neki?

Semmi baj, ifjú Padavan, most már jó kezekben vagy. Mi segítünk!

Felismerted a problémát, és mi adjuk a megoldást:


MARKETING AUDIT!

Mikor van szükséged auditra?

Csökken vagy elmarad az új ügyfelek áramlása


A régi ügyfelek sem térnek vissza

Akadoznak a bevételeid


Megszűnik vagy csökken az organikus forgalmad


Többet kell költened hirdetésekre – amik így sem sikeresek

Kevesebb olvasója van a blogodnak

Egyáltalán nem, vagy csak lassan növekszik a követőid száma

Teljesen érthető, ha a vállalkozásod vezetése mellett nem jut idő a fejlesztésekre vagy az ellenőrzésre sem. Mindent nem lehet egyszerre! Nehéz is tartani a lépést a folyton változó algoritmusokkal és trendekkel – cégvezetőként nem feltétlenül erre szerződtél. Arról nem is beszélve, hogy az ember a saját teremtményét (a cégét) nem mindig tudja objektívan szemlélni. Nem biztos, hogy felismered vagy beismered az esetleges hibákat. Ezért jó, ha van egy objektív szemlélő.

Milyen területeken várhatsz javulást az audit segítségével?

Marketing stratégia/terv kialakítás


Weboldal elemzés és optimalizálás


Arculat készítés

Értékesítési tölcsér, ügyfélgondozási terv létrehozás


Tartalommarketing megtervezése

Közösségi média


PPC hirdetés


PR

Egy jól megcélzott marketing stratégiával csodákat lehet elérni – de ezt Te is tudod! Viszont ezt a tervet újra és újra felül kell vizsgálni, hiszen a piaci viszonyok, trendek változnak.

Mi az audit folyamata?

  • Felveszed velünk a kapcsolatot itt! A jelentkezés során megfogalmazod, hogy milyen problémákat tapasztalsz és miben szeretnéd kérni a segítségünket.
  • Mi átnézzük a jelentkezésedet, a céged helyzetét, és elkezdjük az auditot. Ez kb. egy hetet fog igénybe venni. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot.
  • Egyeztetünk egy időpontot a kapott eredmények kiértékelésére.
  • A megbeszélt időpontban megtárgyaljuk, melyek a korrekcióra szoruló területek, és építő jellegű javaslatokat teszünk a weboldaladdal, a márkád arculatával, és a marketing stratégiáddal kapcsolatban. A találkozó végén az auditról szóló dokumentumot is megkapod.
  • Reményeink szerint ezután elkezdjük a közös munkát.

Vállalkozásod széles körű elemzése után testre szabott javaslatokat adunk, amivel maximalizálhatod a lehetőségeidet. A céged számára legmegfelelőbb csatornákon és eszközökkel folytatjuk a további munkát.

Miért válaszd az Ivanka Digitalt?

"Az Ivanka Digitalban megtaláltuk azt, amit eddig évekig kerestünk: gyors, pontos, eredményes marketing kivitelezőt. Bárkinek szívesen ajánlom." – Bodnár László, üzletfejlesztési igazgató, @Bodnár és Társa

"Rekord megtérülést értünk el az Ivanka Digital csapatával, örömmel dolgozunk velük együtt." – Sam Jenkins, operatív igazgató, @Ahoy! Berlin

"Ha partnert keresel Budapesten vagy Magyarországon, akkor nincs jobb ember, mint Iván. Tele van energiával, mindig tervez valamit, és sikerre visz dolgokat. Nagyon jó volt vele és csapatával dolgozni." – Stefan Repin, társalapító, @SAPNET

Aki lemarad, kimarad!

Ha december 31-ig veszed igénybe a marketing audit szolgáltatásunkat, akkor csupán 99.000 forintért (+ÁFA) tudod megtenni!*

*Január elsejétől az ára 149.000 forint!

Mit fogsz tapasztalni a marketing audit után?

Több online érkező érdeklődőt


Nagyobb organikus elérést a tartalmaidnak

Alacsonyabb hirdetési költséget

Követőket/közönséget


Nagyobb bevételt