Konzultációs szolgáltatásaink

Teljes körűen lefedjük az üzleti igényeket cégedre szabva

Garantált növekedés cégednek

Üzleti tapasztalat és szakértelem

Operatív

Vezetőknek

Operatív

Vezetőknek

Üzletfejlesztési szakértőnk

Ivánka Iván az IVANKA Group elnök vezérigazgatója, emellett üzleti tanácsadó és növekedési szakértő

Iván marketing és üzletfejlesztési szakértő, döntéshozóknak és cégtulajdonosoknak segít az eredményeik javításában, a fejlesztések gyorsításában és nemzetközi piacra léptetésben.

Tanácsait többek között fogadta már meg Fortune 500 cég tulajdonosa, nagy nemzetközi piacra törő hazai cég vezetője és nagyvállalatok pénzügyi igazgatója is. Több exiten van már túl, valamint jelenleg is számos cégben van érdekeltsége.

 

Üzleti Tanácsadó

A sikeres emberek lendületesek. Minél sikeresebb valaki, annál inkább szeretne még több sikert megtapasztalni. Hasonlóképp, mint amikor valakinek nem jönnek össze a dolgok, hajlamos egy negatív spirálba kerülni, ami akár önbeteljesítő jóslatnak is bizonyulhat.

Innovációs előadó

Az innovatív megoldások sokkal inkább származnak egy olyan embertől, aki minden nap leül és szorgalmasan dolgozik, míg nem szakértő lesz az adott területen, mintsem egy olyan embertől, aki egyszer csak leül dolgozni, mert inspirációt érzett rá.

Marketing nagykövet

A legfőbb ok, ha valaki nem éri el a céljait, az az, hogy ki sem tűzte azokat. Vagy nem hiszi el, hogy megvalósíthatóak lennének a céljai. A nyertesek tudják merre mennek, mik a terveik és kivel osztják meg a céljaikhoz vezető útjukat.

Konzultációs ügyfeleink visszajelzései

Éld az álmaidat

Felejtsd el a határokat

Célunk, hogy vállalkozásodat még több bevételhez juttassuk és még sikeresebbé tegyük, mint eddig valaha. Megoldásokat keresünk és megvizsgáljuk céged, felderítjük az eddig kihasználatlan lehetőségeket.

Megéri velünk dolgozni

Válassz minket, ha:

A víziónk számodra

Valódi üzleti eredmények és növekedés

Piacvezető szoftverek a legjobb szakemberek kezében. Bevált megoldások ügyfeleink igényeire szabva.

Ügyfeleink üzleti eredményei mutatják meg hatékonyságunkat és határozzák meg a piacon betöltött szerepünket. Nem titkolt szándékunk, hogy a közösen elért sikerekből mindkét fél profitáljon, és egymást segítve növekedjen.

Átlátható rendszerekben dolgozunk azért, hogy a nap végén ne maradjon megválaszolatlan kérdés.

Helyén kezeljük az információt, és az előre meghatározott célok eléréséért dolgozunk. Egy órát sem vesztegetünk el feleslegesen. Rövidebb idő alatt, több eredmény.

Mellébeszélés és töltelék e-mailek helyett az egyenes, célratörő kommunikációt képviseljük. Mi nem ügyfeleinknek, hanem ügyfeleinkkel dolgozunk a hosszútávú együttműködés érdekében.

Eredményeket hozunk a felállított stratégiák mentén. Vállaljuk a felelősséget a kitűzött mérföldkövek eléréséért.

Beszéljünk róla

ÉRTED ÉS A CÉLJAIDÉRT VAGYUNK

Lépj velünk kapcsolatba bármelyik elérhetőségünkön és kérj egy konzultációt.