Esettanulmányok

Sikertörténetek

Felturbózott webshop

Egy első éves B2C kávé webshopban vevőakvirálási, és -megtartási tevékenységet növeltünk, teljes körű marketing kampány segítségével. Több mint 17-szeres megtérülést hozott mindössze 4 millió forintból 4 hónap alatt.

Új tech óriás indulása

Egy nyugati ingatlanpiaci trend hazai megvalósításában és validálásában vettünk részt. Az 500 milliós cég teljes stratégiájáról, kreatív koncepciójáról, kampányáról, piaci bevezetéséről gondoskodtunk. Mindezt saját marketing és növekedési csapattal. Egy teljes értékesítési automatizációs rendszert hoztunk létre. Eredménye: 6 értékesítő több tízezer ügyfelet egyszerűen tud kezelni. Beindítottuk a milliárdos gépezetet.

Nemzetközi siker

Egy tengeren túli startup szolgáltatásának piacra helyezésében és optimalizálásában kérték segítségünket. Nulláról 220 ezer USD havi árbevételt értünk el 11 hónap alatt marketing automatizációs folyamatok segítségével.

Felpezsdült vállalkozás

Egy 3. hullámban nyitott zuglói masszázsszalon és LPG kezelőhely marketingjét vettük kezelésbe. Minden készen állt a vendégek fogadására, de a kampány elindítása előtt potenciális ügyfelek vagy követők sehol. A kampánystarttól számított 1 hét alatt 2 hónapra előre feltöltöttük a foglalásokat, a 2. héten pedig már őszig teljesen tele lett a naptára. 1 hónap alatt annyi foglalása lett, hogy nagyobb szalont kell nyitnia, hogy ki tudja szolgálni a sok ügyfelet.

Egy új élet

Egy releváns tanulmányokat nem végzett munkanélküli, budapesti fiatal vállalkozásának beindításában segédkeztünk. Túlléptük a 1,5 milliós bevételt az indítástól számított 76 napon belül pro bono consulting segítségével.

Egy ügynök(ség) értéke

Egy 10 értékesítővel működő gyártástechnológiai cégnek végeztünk automatizációt, rendszert építettünk és tartalmat gyártottunk. 6 hónap után már csak 6 értékesítőre volt szükségük. 5 ember munkáját kiváltó automatizált rendszert készítettünk. Egy értékesítő ára fedezte a teljes ügynökség bekerülését.

Ügyfeleink

Ezt mondták ügyfeleink

Oszd meg velünk a közös munkánk alatt tapasztalt élményedet

Hadd segítsünk

Van egy projekted? Beszéljünk róla!

“Már működő és pénzt termelő vállalkozásoknak segítünk egy következő szintre lépni. Mi az üzletépítéshez értünk, de ahhoz nagyon. Gyors és hatékony rendszerekben dolgozunk, tervezünk és kivitelezünk egyik napról a másikra. Kevesebb idő, több eredmény. “